RADIO TV OLTENITA
Stiri

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 21 martie, ora 23:00 – 23 martie, ora 10:00;
Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, local intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece;
În intervalul menționat, aria precipitațiilor moderate cantitativ (15…20 l/mp) va cuprinde treptat sudul și sudestul țării, unde vor fi ploi, lapoviță, dar și perioade cu ninsoare. În Carpații Meridionali și de Curbură va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior.
Precipitații, slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare se vor semnala pe arii restrânse și în Transilvania și în restul zonei montane.
Vântul va prezenta intensificări locale şi temporare în special în Dobrogea și în Muntenia, precum și la munte, cu viteze în general de 40…50 km/h.
Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, iar pe parcursul zilei de luni în regiunile sudice și sud-estice valorile termice vor fi cu 10 grade mai scăzute față de mediile climatologice ale perioadei.
????̆: ??̂??̆ ?????? (26 ??????) ?????? ?? ?? ????̦??? ???????? ?? ????, ?? ??????????? ???????????? ???????? ?? ?????? ????̦???? ?̦? ???????̦????. ?? ????????? ??????? ?? ????̦? (23 ??????) ?̦? ???????? (24 ??????) ??̂???? ?? ???????? ???????????̆?? ????̦????? ?̂? ????̆????? ??????̆ ?̦? ?? ?????, ???????? ???????? ?? ??????? ?????, ????????̂?? ??̆????.