IARASI ACCIDENTE IN CHIRNOGI !

În ziua de 21 iunie a.c., ora 12.00, agenţii Postului de Poliţie Chirnogi au

fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 41, pe raza localităţii Chirnogi, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 21 iunie a.c., în jurul orei 06.30, P. George, în timp ce conducea autoutilitara marca Ford Tranzit, pe DN 41, în localitatea Chirnogi, în încercarea de a evita pe T. Elena, ce se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe bicicletă, a virat brusc stânga, dar întrucât din direcţia opusă se apropia un alt autovehicul, a acroşat-o pe aceasta cu oglinda laterală, aceasta dezechilibrându-se şi căzând în afara părţii carosabile.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În seara de 21 iunie a.c., ora 23.45, în localitatea Chirnogi, a avut loc un eveniment rutier, produs în următoarele împrejurări :

În timp ce conducea autoturismul marca Audi, proprietate personală, D. Florin, de 23 ani, din Municipiul Olteniţa, pe fondul consumului de alcool şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămări de persoane.

În urma testării cu aparatul alcooltest, poliţiştii olteniţeni au stabilit că  D. Florin consumase băuturi alcoolice, rezultatul testului fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

 

Error