Angajatorii germani oferă 130 de locuri de muncă în domeniul hotel-gastronomie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi (AJOFM) aduce la cunoştinţa persoanelor interesate faptul că ANOFM va organiza, în luna septembrie, o selecţie pentru ocuparea a 130 locuri de muncă, în Germania, pentru domeniul hotel-gastronomie.             Sunt oferite posturi pentru următoarele meseriile de bucătar, ospătar și  barman.

            Sunt solicitate persoane cu calificare profesională sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat.  Cei interesați trebuie să deţină cunostinte bune de limba germană –  nivel B1 – pentru bucătar şi cunoştinte avansate – nivel B2, pentru ospătar și barman.

            Angajarea se face pentru perioadele octombrie 2013 – aprilie 2014 și aprilie 2014- octombrie 2014.

            Salariul este între 1500  și 2000 euro brut/lună. Cazare și masa pot fi oferite de angajator gratuit sau contracost, sau se poate acorda sprijin în vederea găsirii unei locuințe.

            Persoanele care îndeplinesc condiţiile solicitate de angajator și doresc să lucreze în Germania se pot prezenta la AJOFM Călăraşi, cu următoarele documente: 

        copie BI sau CI cu valabilitate de min. 6 luni;

        CV Europass în limba română şi germană cu fotografie;

        adeverinţă medicală de la medicul de familie din care să rezulte că persoana este aptă pentru muncă;

        cazierul judiciar în original care sa ateste că nu are antecedente penale          ( termen de valabilitate 6 luni).

Invitarea la selecție a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face în timp util de catre Consilierul EURES din cadrul AJOFM Călărași. Candidații invitați trebuie sa aibă la ei în momentul prezentarii la selecție un CV model Europass în limba germană, cu fotografie, precum și formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele doua documente vor fi puse la dispoziție de catre Consilierul EURES.

 

 

 

 

Responsabil mass-media,

 

Simona DONCIU

 

Error