EVENIMENTE RUTIERE SI NU NUMAI -PETRECUTE IN ULTIMA PERIOADA IN ZONA OLTENITA

Radovanu – suspect de distrugere prin incendiere, identificat de poliţişti

 

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa, în ziua de 11 octombrie a.c., a fost identificat B. Dumitru, de 46 ani, din comuna Radovanu, suspectat că, în noaptea de 09/10 octombrie a.c., pentru a se răzbuna pe partea vătămată, V. Marian, din aceeaşi localitate, pentru neplata unei datorii şi, pe fondul consumului de alcool, a pătruns în curtea acesteia, unde a distrus prin incendiere 250 de baloţi din paie, 4000 Kg de lemne de foc şi alte bunuri.

Prejudiciul produs în cauză a fost estimat la 7.000 lei.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.                  EVENIMENTE RUTIERE———–

În seara de 11 octombrie a.c., ora 2250, agenţi din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au oprit în trafic, pe raza comunei Spanţov, un autovehiculul marca Multicar, care nu avea montate numere de înmatriculare, condus de D. Constantin, de 57 ani, din comuna Chiselet, judeţul Călăraşi.

Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost condus la Poliţia Municipiului Olteniţa, unde a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Ulterior, a fost condus la Spitalul Olteniţa, unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările efectuate s-a constatat că autovehiculul nu este înmatriculat în circulaţie.


La data de 14 octombrie a.c., ora 0520, agenţi din cadrul Biroului Ordine Publica Olteniţa au oprit, pe bulevardul Mărăşeşti, un autoturism marca Seat, condus de N. Constantin, de 29 ani, din comuna Radovanu, judeţul Călăraşi, care prezenta o concentraţie alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate situaţiile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Error