Centrului de resurse pentru initiativa si actiune – Oltenita-lanseaza o invitatie tuturor cei interesati !!!

Miercuri, 16 octombrie ac., de la orele 17:30, in Bulevardul Republicii nr. 18, are loc  prezentarea planului de actiune al Centrului de resurse pentru initiativa si actiune – Oltenita, urmata de o discutie libera facilitata de Ionel Androne si Paul Adrian Costin.


Participarea se face doar pe baza de confirmare,  pe email la adresa androne_ionel@yahoo.com, sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CentrulDeResursePentruInitiativaSiActiuneOltenita.

V-am fi recunoscatori daca veti face cunoscut acest eveniment acelor persoane posibil interesate, lideri formali sau informali cu capacitate de multiplicare (profesori, antreprenori, manageri, coordonatori de echipe si proiecte etc.). Mentionam ca din considerente tehnice participarea va fi restransa, fapt care ne determina sa ne concentram mai degraba pe calitatea celor care ni se vor alatura, decat pe numarul acestora.   

Va multumim si va asteptam.

Cu stima,

Ionel Androne
Coordonator

Centrul de resurse pentru initiativa si actiune – Oltenita 
(https://www.facebook.com/CentrulDeResursePentruInitiativaSiActiuneOltenita)este sustinut de doamna deputat Raluca Surdu, se bucura de sprijinul si expertiza Avalon Management (http://avalonmanagement.ro/) si isi propune facilitarea accesului la cunoastere pentru toti cei interesati sa evolueze, carora le pune la dispozitie un spatiu de lectura cu materiale bibliografice valoroase si pentru care organizeaza o serie de ateliere de dezvoltare personala si profesionala.
Error