EU SUNT EU- UN SCURT METRAJ CU SI DESPRE OAMENI

In timp ce alti copii asteapta sa ia vacanta si sa leneveasca, alti copii aleg sa isi petreaca timpul liber facand lucruri interesante si utile. Echipa de productie coordonata de prof. Adina Voicu tocmai a realizat un film de scurt metraj cu un mesaj profund.
“Voiam de mai mult timp sa realizam un filmulet pe tema asta, a discriminarii. Doresc ca acest scurt metraj sa fie o lectie pentru cei cu idei preconcepute. A fost realizat in timp record, in mai putin de 12 ore am fost gata si cu filmarile, si cu montajul si cu toate celelalte detalii. Vom mai lucra putin la partea de coloana sonora si la partea introductiva, deocamdata l-am postat asa deoarece asteptam un feedback. Nu imi vine sa cred ca a putut aduna atatea comentarii pozitive intr-o singura zi!”
Tudor George este “baiatul cu montajul”, un copil serios care va ajunge departe daca va continua sa munceasca in felul acesta. NU e nevoie sa stai langa el cand monteaza, stie deja ce are de facut, stie ce efecte sa foloseasca si unde. De asemenea, el lucreaza si la propriile proiecte, adunandu-le sub denumirea de Pixel Production. Cu siguranta ca publicul oltenitean va auzi de numele lui din ce in ce mai mult.
Echipa de mici actori e formata din Adrian Pirvu, Ana Maria Daragiu, Claudiu Speriatu, Lefegiu Andrei si Emilian Pirsa, pe care ii cunoasteti si din grupul muzical FUNNY CRAZY PEOPLE. Dupa cum puteti vedea, gasca de copii talentati isi extinde aria de activitate, imbratisand cu drag atat postura de cantareti, cat si cea de actori.
Succes in continuare si va asteptam cu premii nationale pentru ca acest filmulet chiar merita vazut!
ahhh, si Alexandru Babata la echipa de mici actori. cum am putut sa uit?
Error