PublicitateSocial

ECHIPA DUNARE EDU-a participat in perioada 22-28 Martie la proiectul “Human Rights Generation-Who chooses our freedom” in Germania

11147853_803263073097650_1008313344872992951_oEchipa Dunare.EDU formata din Ana-Maria Neferu, Arsene Alexandru si Costache Madalin a participat in perioada 22-28 Martie la proiectul “Human Rights Generation-Who chooses our freedom” in Germania. Acestia au asistat la seminarii la care au dezbatut Drepturile Omului si au fost instruiti pentru aplicarea proiectului in Romania . Tara noastra este in aceeasi echipa cu Bosnia-Hertegovina, Albania si Bulgaria si trebuie sa stranga 2500 de interviuri de la oameni obisnuiti . A doua etapa a proiectului va avea loc in Active Summer Camp pe 2-8 august,la Bran.

Arsene: A fost o experienta minunata, chiar mi-a placut. Am invatat multe lucruri si de abia astept sa particip in mai multe proiecte.

Madalin : A fost o experienta frumoasa pentru noi. Ne-am facut prieteni noi, am invatat multe lucruri noi , ne-am imbunatatit abilitatile si nu in ultimul rand, ne-am intors cu idei noi pentru proiectele noastre viitoare . Abia asteptam Active Summer Camp care va fi organizata de noi cu foarte mare atentie ca sa fie una de neuitat!

Maria: Cand cineva a intrebat “Ce poate sa ne uneasca? “, istoria a dat raspunsuri diferite. Daca in Evul Mediu a fost religia, in secolul XX- cultura, in secolul XXI a fost cu siguranta Declaratia Drepturilor Omului. Deci,eu cred ca educatia in acest domeniu poate preveni incalcarile drepturilor omului, oferind persoanelor fizice cunostintele necesare pentru a se apara. Am inceput deja sa fac tot ce pot pentru imbunatatirea sociala a comunitatii mele, ca voluntar,ca muzician si ca scriitor incepator de proiecte, dar viata se schimba,iar provocările noi necesită idei noi, competențe și parteneri,deci acest proiect m-a ajutat foarte mult! Acum stiu cum pot aplica in tara mea toate aceste cunostinte noi acumulate despre drepturile omului. De asemenea, am intalnit oameni care m-au inspirat si mi-am facut cativa prieteni noi cu care vom avea un proiect numit “Humans of Balkan”. Sunt atat de recunoscatoare pentru tot!SURSA–Dunăre.EDU