Duminică, 21 septembrie, păsările şi animalele a peste 100 de crescători pot fi admirate la prima expoziţie regională de profil organizată la Călăraşi.

 

banner-290x160Tematica târgului este promovarea rasei de porumbei “Jucătorul de Călăraşi”.

Principalii expozanţi aşteptaţi sunt crescătorii de porumbei, păsări şi animale mici de rasă.

Totodată, târgul se mai adresează firmelor producatoare, furnizorilor si distribuitorilor de nutreţuri şi aditivi, medicamente de uz veterinar, structuri şi accesorii pentru creşterea păsărilor şi animalelor.

Iubitorii de animale, copiii, locuitorii oraşului sunt aşteptaţi la “Expo Călăraşi 2014”, o expoziţie de porumbei, păsări şi animale mici de rasă. Este o expoziţie de anvergură, singura de acest fel organizată până acum la Călăraşi, unde publicul  poatea admira diferite rase de porumbei, iepuri şi păsări de curte. Sunt înscrişi crescători  din judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa şi Silistra.

Servicii şi facilităţi

– Puncte INFO în cadrul expoziţiei;

– Acces la internet (Wi-Fi) gratis;

– Acces la scaner, imprimantă în punctul INFO;

– Puncte de alimentaţie publică;

– Pază;

– Banner cu link pe site-ul expozitiei

– Tombola cu premii pentru participanţi şi vizitatori.

Crescătorii de păsări şi animale, precum şi societăţile ce doresc să participe cu stand de prezentare pot contacta organizatori prin intermediul site-ului expoziţiei sau la tel. 0732.569.350.MAI MULTE AMANUNTE-AICI -http://www.realincalarasi.ro/stiri/qexpo-calarasi-2014q