DRAGALINA – PERCHEZIŢII, EFECTUATE DE POLIŢIŞTI, LA PERSOANE BĂNUITE DE ÎNŞELĂCIUNI

 

politia 1Poliţiştii din Călăraşi au efectuat astăzi 6 percheziţii domiciliare pe raza comunei Dragalina, la locuinţele mai multor persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

La data de 09 iunie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Postului de Poliţie Dragalina, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, au desfăşurat 6 percheziţii domiciliare, pe raza comunei Dragalina, şi au pus în executare 4 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii martie 2015, persoanele bănuite ar fi identificat, pe internet, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Giurgiu, căruia i-ar fi oferit motorină la preţuri cu mult sub cele practicate în staţiile de alimentare cu carburant.

Tranzacţia ar fi avut loc pe raza comunei Dragalina, unde victima ar fi fost prejudiciată cu 2.200 de lei, sumă achitată pe 540 de litri de amestec de suc şi apă, despre care bănuiţii i-ar fi spus că este combustibil.

În urma activităţilor desfăşurate, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 34 ani, toţi din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale.
Pentru reducerea riscului de victimizare şi prevenirea înşelăciunilor, poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu devină părţi ale unor tranzacţii care le trezesc suspiciuni şi să achiziţioneze combustibil de la staţiile autorizate!

Error