PublicitateSocial

Călăraşi – prins de poliţişti, imediat după ce a tâlhărit un tânăr, pe stradă / bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

 

POLITIA 3Poliţiştii, sesizaţi de un tânăr de 15 ani, despre faptul că i-a fost sustras telefonul mobil, în timp ce se deplasa pe stradă, au identificat cu operativitate bărbatul bănuit de comiterea tâlhăriei.
În după-amiaza de 08 iunie 2015, A. Marian, de 15 ani, a reclamat că se deplasa pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Călăraşi, când a fost abordat de un bărbat care i-a aplicat o palmă şi i-a smuls telefonul mobil.
În urma investigaţiilor demarate de îndată, poliţiştii din Călăraşi au identificat, la scurt timp, pe S. Marius, de 38 ani, din localitate, şi au recuperat prejudiciul în valoare de 1100 lei.
Faţă de bărbatul bănuit a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, sub aspectul infracţiunii de tâlhărie. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă

Pentru reducerea riscului de victimizare, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, având în vedere că ne aflăm deja în sezonul cald, poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu-şi expună ostentativ bunurile de valoare (bijuterii şi telefoane mobile), când se deplasează pe stradă şi nu sunt însoţiţi, să evite să meargă pe trasee mai puţin circulate (parcuri, câmpuri, şantiere etc), după lăsarea întunericului.

Dacă, totuşi, aţi devenit victimă, vă recomandăm să abandonaţi bunurile şi să cereţi imediat ajutorul poliţiştilor, apelând numărul pentru situaţii de urgenţă 112!