Social

CSM Olteniţa / D. Iftodi: Am întâlnit la Olteniţa nişte oameni extraordinari

daniel iftodiDaniel Iftodi este antrenorul echipei de liga a 3-a, CSM Olteniţa. Fost jucător al echipelor Steaua, Dinamo, Rapid, Gloria Bistriţa, Iftodi are 372 de prezenţe pe prima scenă fotbalistică a ţării. A început cariera de antrenor în 2006 unde a stat timp de un sezon pe banca tehnică a Laminorului. A mai antrenat pe Marmaţia Sighet, Petrolul Videle şi Delta Dobrogea Tulcea. Din toamna anului trecut a venit la Olteniţa după ce Virgil Bogatu şi-a prezentat demisia.
În acest moment, CSM ocupă locul 12 totalizând după 15 jocuri disputate nu mai puţin de 14 puncte. Care sunt gândurile lui Iftodi în interviul acordat www.arenamedia.ro pe care vi-l recomandăm în continuare.

Domnule Iftodi, cum v-aţi acomodat la Olteniţa?
M-am acomodat foarte bine pentru că vin din acest domeniu şi am întâlnit aici nişte oameni extraordinari care fără concursul lor nu cred că se putea. Şi ţin să mulţumesc conducerii şi în primul rând domnului primar Ţone fără de care nu s-ar fi putut desfăşura activitatea fotbalistică.

Aţi început foarte bine, aţi bătut Modelu şi asta e o satisfacţie mare pentru cei de la Olteniţa pentru că şi-au luat revanşa.
Noi abordăm orice meci ca o victorie şi eu sunt un tip care nu-mi place să pierd nici un meci. Nici la antrenamente nu îmi place să pierd când jucăm miuţa indiferent dacă jucăm cu prietenii sau… Asta e filozofia mea, nu-mi place să pierd nici un meci şi vreau să le insuflu jucătorilor acelaşi lucru.

Echipa s-a schimbat în bine. Aţi avut o contribuţie considerabilă la aducerea jucătorilor.
Este meritul tot al jucătorilor în primul rând pentru că fără ei nu se poate juca.

Corect. Vine meciul cu Gloria Popeşti Leordeni…
E un meci ca oricare altul pe care dorim să-l câştigăm.

Ce credeţi că vom face la Euro?
Va fi foarte greu. Am văzut Franţa în cele două amicale şi mi-e greu să cred că o putem învinge. E o echipă puternică dar cu inteligenţă…

Despre amicalul România-Spania, ce spuneţi?
Nu pot să spun mare lucru. A fost un meci frumos după părerea mea cu toate că ei au jucat mai mult cu rezervele dar la echipa Spaniei nu e diferenţă dacă eşti rezervă sau titular, că nu mai eşti acolo.

E vreun jucător la naţională care are tehnica lui Daniel Iftodi?
Sunt mulţi jucători care au tehnică în ziua de astăzi dar nu prea au viziunea jocului, asta e.

De-a lungul carierei unde v-aţi simţit mai bine?
Peste tot m-am simţit bine, inclusiv aici.SURSA—http://www.arenamedia.ro/index.php/arena-sport/sporturi/fotbal/fotbal-liga-a-iii-a/18934-csm-oltenita-d-iftodi-am-intalnit-la-oltenita-niste-oameni-extraordinari