RADIO TV OLTENITA
PublicitateSocial

Crucea Roşie Română lansează un apel de urgenţă pentru persoanele afectate de inundaţii

crucea_rosie_logo__0dwCrucea Roșie Română în parteneriat cu Televiziunea Română lansează un APEL UMANITAR DE URGENȚĂ pentru a veni în sprijinul celor afectați, prin donații online pe www.crucearosie.ro și sms la nr. 8829 (2 Eur/sms).

‘Românii au demonstrat de fiecare dată solidaritate față de semenii lor aflați în dificultate. Îi rugăm și acum să răspundă apelului lansat de Crucea Roșie Română și să devină salvatori pentru sinistrații inundațiilor din ultimele zile’ a declarat dna Mihaela Geoană, Președintele Crucii Roșii Române.
Crucea Roșie Română a trimis astăzi, 31 iulie a.c, un transport care conține saci de dormit, cizme de cauciuc, pachete alimentare, precum și pachete igienice către persoanele afectate de inundații din județele Argeș, Gorj și Vâlcea. Transportul va fi însoțit de voluntarii Crucii Roșii Române și va fi efectuat cu mijloace proprii. Pachetele provin din depozitul central al Crucii Roșii Române. Crucea Roșie Română își propune să asiste victimele inundațiilor până când va fi depășită perioada de criză.

Pentru sprijinirea operațiunilor și derularea programelor de asistență a sinistraților pe termen mediu și lung, persoanele care vor să se alăture acestei campanii pot face donații on-line pe site-ul oficial al Crucii Roșii Române www.crucearosie.ro sau direct în contul deschis la BRD — Agenția Piața Romană: RO90BRDE410SV73263084100.

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru transportul ajutoarelor și completarea necesarului de alimente, apă, pături și produse de igienă.
De asemenea, de astăzi 31 iulie, persoanele care doresc să contribuie cu alimente greu perisabile pot face donații prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roșii în toate magazinele din rețelele: Carrefour, Real, Mega Image, Metro România și XXL Mega Discount. Alimentele ce pot fi donate sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de pește, apă.sursa-arenamedia.ro