COMUNICAT DE PRESA-Primarul Municipiului Oltenita – tone Petre a dispus convocarea astazi 13.09.2013 comandamentului de urgenta din cadru Mun. Oltenita.

Primarul Municipiului Oltenita – tone Petre a dispus convocarea astazi 13.09.2013 comandamentului de urgenta din cadru Mun. Oltenita.

Conform ANM in aceasta seara se anunta precipitatii abundente in zona de sud a Romaniei. Astfel autoritatile au intrat in alerta, fiind astfel pregatite pentru orice situatie in caz de urgenta.

La eveniment au participat reprezentantii autoritatilor din zona, dar si administratorii companiilor ce detin utilaje in caz de calamitate.

“Telefoanele tuturor trebuie sa stea deschise, astfel putem comunica in permanenta. Avem in ajutorul nostru companii care pot intervenii cu utilajele pe care le au. Impreuna putem face fata situatiei, cu toate ca speram sa nu avem probleme.  a declarat Tone Petre – Primarul Municipiului Oltenita”

Astfel, in cadrul Primariei Mun. Oltenita a fost instituit un comandament permanent de urgenta ce va functiona in aceasta noapte.

Error