COMISIA DE DISCIPLINA A ASOCIATIEI JUDETENE DE FOTBAL CALARASI-a anuntat pedepsele si sanctiunile ULTIMILOR ETAPE !

Proces Verbal
Incheiat astazi, 8 aprilie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XXI-a si Liga a V-a seria B, etapa a XXI-a, Liga a V-a seria A, etapa a XVIII-a.
-diverse.

Zarea Cuza Voda – Spicul Roseti
In baza art. 7 din ROI, delegatul echipei Zarea Cuza Voda, Nitu Danut, se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara. In baza art. 11 din ROI, Comisia de Disciplina aplica sanctiunea de avertisment pentru echipa gazda Zarea Cuza Voda, sub rezerva prezentarii dovezii ca persoana care a patruns pe terenul de joc a fost identificata si sanctionata de organele de politie si aplica in baza art. 7 coroborat cu art. 11, 14 si 15 din ROI, penalitate financiara de 300 lei. Pentru prestatia avuta si in urma raportului suplimentar al observatorului, arbitrul Birman Cristinel Liviu se inainteaza spre competenta analiza si judecata catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor.
Vointa Nana – Avantul Luica
Luand in discutie contestatia formulata, sustinuta financiar si in termen legal de echipa Avantul Luica la meciul cu Vointa Nana, in prezenta delegatului echipei contestatare, Comisia de Disciplina constata lipsa datelor de identificare din raportul de joc ale jucatorului contestat si in consecinta admite contestatia, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Avantul Luica. In baza art. 29, litera B “recidiva” din ROI si in baza de pozitia delegatului echipei Avantul Luica, Comisia de Disciplina sanctioneaza delegatul Cristea Gheorghe (Vointa Nana) pe timp de 1 an de zile incepand cu 8.04.2014 si penalitate financiara echipei Vointa Nana cu suma de 400 lei.
A.S. Belciugatele – Unirea Spantov
Jucatorul Costea Gigi de la Unirea Spantov, eliminate dupa terminarea jocului cu A.S. Belciugatele se suspenda una etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41,cu circumstante atenuante , la lucrarile Comisiei de Disciplina fiind audiat Viceprimarul comunei Spantov.
Viitorul Soldanu – Unirea Frasinet
Jucatorul Dumitru Marian de la Viitorul Soldanu, eliminat in meciul cu Unirea Frasinet, se suspenda 6 etape si penalitate financiara de 100 lei, in baza art 40 si 41 din ROI. Sandu Mihaita, antrenor Unirea Frasinet, se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 7 din ROI. Popescu Viorel, delegat Unirea Frasinet se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 7 din ROI. Pentru deficiente organizatorice consemnate in raportul de joc si in raportul de observare, echipa Viitorul Soldanu se sanctioneaza cu avertisment si 100 lei penalitate financiara, in baza art.12 din ROI.
Agricola Borcea – Victoria Dragos Voda
Jucatorul Chiru Daniel Alexandru, de la echipa Agricola Borcea, se suspenda 2 etape si o penalitate financiara 100 lei in baza art.41 din ROI, raportat la art 43 din ROAF litera D si E. Jucatorul Tudorache Laurentiu de la Agricola Borcea, eliminat dupa terminarea jocului, se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art 41 din ROI. In baza art. 11 din ROI, raportat la art.4 litera C din ROAF, oficialul echipei Agricola Borcea, A. Th. Nedelcu, se sanctioneaza cu avertisment si 200 lei penalitate financiara (aspecte consemnate in raportul de observare).
Victoria Chirnogi – Viitorul Curcani
In baza art. 29 litera B din ROI, Comisia de Disciplina constata ca fiind intemeiata contestatia de Victoria Chirnogi si anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu 3-0 in favoarea echipei Victoria Chirnogi si sanctioneaza delegatul echipei oaspete Lican Gheorghe (Viitorul Curcani) cu avertisment si penalitate financiara de 100 lei.
Comisia de Disciplina, omologheaza rezultatele finale din Liga a IV-a, etapa a XXI-a, Liga a V-a, seria B, etapa a XXI-a, Liga a V-a, seria A, etapa a XVIII-a, conform documentelor prezentate de catre arbitri si  observatori.

AURELIAN DUMITRU (Presedinte)

MIHAI STROE (Membru)

TUTUIANU DANIEL (Membru)

Error