Social

Clienții ECOAQUA SA, Sucursala Oltenita – îşi pot plăti facturile de apă și canalizare prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint .

Dorim sa informam clienții ECOAQUA SA, Sucursala Oltenita ca acum îşi pot plăti facturile de apă și canalizare prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint . Acest lucru este posibil datorită semnării unui acord de colaborare între PayPoint România şi ECOAQUA Călărași, operatorul regional de apă și canalizare din județele Călărași si Ialomita.

Serviciul adresat initial numai clientilor din zona de operare a ECOAQUA  Sucursala Calarasi,  se extinde  acum si in localitatile Oltenita, Budesti, Soldanu si Crivat.

Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint. Nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. 

Lista magazinelor partenere Pay Point  pentru  fiecare localitate se poate consulta pe site-ul operatorului   www.ecoaqua.ro, sectiunea Anunturi.”