Cercetări desfăşurate de poliţişti pentru ultraj contra bunelor moravuri, în urma unei altercaţii produse pe raza comunei Frumuşani

Împrejurările altercaţiei produse în această noapte pe raza comunei Frumuşani, judeţul Călăraşi, sunt investigate de echipe de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi

Printr-un apel efectuat pe SNUAU 112, în noaptea de 25/26 aprilie a.c., ora 01,11, a fost sesizat faptul că, pe D.N. 4, în zona „Morii” din comuna Fumuşani, a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane.
Din verificările efectuate până în prezent rezultă că, în urma unui conflict care s-a produs într-un bar din comună, între mai mulţi localnici a avut loc o agresiune, care s-a soldat cu vătămarea unui bărbat de 34 ani. Acesta a fost transportat la un spital din Bucureşti, suferind o plagă împuşcată în regiunea abdominală.
De la faţa locului au fost ridicate mai multe tuburi de cartuşe de la o armă de vânătoare şi pistol cu bile de cauciuc.
În prezent, persoanele implicate în agresiune sunt audiate de poliţiştii, care desfăşoară cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz fără drept de armă letală şi neletală, urmând să fie luate toate măsurile legale care se impun.