CAMPANIA ,,NU TRECE DINCOLO!” „MARŞUL SIGURANŢEI RUTIERE”

36La data de 17 iunie 2015, începând cu ora 19,00, poliţiştii de analiză şi prevenirea criminalităţii, cei rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectortului de Poliţie Judeţean Călăraşi s-au alăturat demersului elevilor din cadrul şcolilor gimnaziale şi liceelor din municipiul Călăraşi, de conştientizare a pietonilor asupra necesităţii respectării normelor rutiere şi a conducătorilor auto asupra consecinţelor neacordării priorităţii de trecere pietonilor.
Pe lângă elevi, la marş s-au alăturat cadre didactice, părinţi dar şi trecători.

 

 

Pe parcursul deplasării poliţiştii au distribuit tuturor participanţilor la trafic flayere cu imagini reprezentative şi mesaje sugestive.
Acţiunea s-a încheiat cu lansarea, din parcul Dumbrava, de lampioane zburătoare de către elevi, cadre didactice şi poliţişti pentru comemorarea victimelor accidentelor de circulaţie.

Având în vedere că la nivel naţional se derulează campania „NU TRECE DINCOLO” a Poliţiei Române pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietoni, pentru iniţiativa avută în organizarea „Marşului Siguranţei Rutiere” Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi i-a recompensat pe elevi cu diplome.

 

Error