Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc în 25 aprilie 2014-si in OLTENITA !

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași organizează în data de 25 aprilie 2014,  începând cu ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă .

Acțiunea se va desfășurasimultan la sediul Agenției Locale din Călărași, str. 13 Decembrie     nr. 12 și la sediul Agenției Locale Oltenița, str. Argesului  nr. 111.

Evenimentul adună laolaltă anagajatori şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, rolul AJOFM Călărași fiind acela de a intermedierea dialogul dintre agenţii economici care dispun de posturi vacante şi persoanele aflate în căutarea unui job.

 “Bursa locurilor de muncă constituie cea mai bună oportunitate pentru persoanele aflate în căutarea unui job de a cunoaşte piaţa muncii, de a studia ofertele de posturi disponibile şi a face cea mai bună alegere, în conformitate cu pregătirea profesională sau, dimpotrivă, de a se reorienta spre alte domenii de activitate cu perspective de angajare.“ a directorul executiv al AJOFM Călăraşi, domnul Nicolae Chirana.

Agenții economici pot anunţa participarea la Bursa locurilor de muncă, numărul posturilor disponibile , precum şi condiţiile pentru ocuparea acestora, până la data de 22 aprilie 2014.  Oferta de locuri de muncă poate fi trasmisă direct la sediul Agențiilor Locale din Călărași sau Oltenița, pe fax numărul 0242-331.693 sau prin e-mail, la adresa: ajofm@cl.anofm.ro. Persoană de contact – Donciu Simona

Error