BULETIN INFORMATIV-Intervenție la incendiu de autoturism în Oltenița, pe strada Cornișei

   incendiu-auto                            

 

 

 

Intervenție la incendiu de autoturism în Oltenița, pe strada Cornișei

 

Un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița a acţionat eficient pentru lichidarea incendiului evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale

 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că o persoană neidentificată a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea autovehiculului

 

 

          În data de 05.10.2016, ora 03.59, un echipaj specializat de stingere  din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița a fost solicitat să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Cornișei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autovehicul (înmatriculat în județul Dâmbovița), proprietate individuală, aparținând lui S S.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără și fum dens la compartimentul motor al autovehiculului și în habitaclul acestuia (autovehiculul fiind staționat).

Pompierii militari din Oltenița s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 45 minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că o persoană neidentificată a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea autovehiculului.

În urma incendiului, autoturismul a fost avariat în proporție de 65%,  valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 9.000 de lei.

Prin intervenția lor eficientă, pompieri militari au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel posibilă salvarea mai multor bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 de lei, care se aflau în imediata vecinătate.

 

Intervenție la incendiu de autoturism în orașul Lehliu Gară

 

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au intervenit prompt pentru lichidarea incendiului, care se manifesta cu flacără și fum dens la un autoturism staționat pe Aleea Alexandru Odobescu

 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un conductor  electric defect din zona compartimentului motor al vehiculului

 

 

În data de 05.10.2016, ora 02.54, pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii, pe Aleea Alexandru Odobescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism (înmatriculat în județul Călărași), proprietate individuală, aparținând lui N.D.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent, cu  flacără şi cu fum dens în partea din  față a vehiculului, în zona compartimentului motor, cât și la cauciucurile din față.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect din zona compartimentului motor al vehiculului.

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Secției Lehliu Gară s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 40 de minute.

În urma incendiului au ars: elemente din zona compartimentului motor, cauciucurile din partea față a autovehiculului și s-a deteriorat parbrizul, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 9.000 de lei.

Pompierii militari din Lehliu au reușit prin intervenția lor eficientă să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel posibilă salvarea mai multor bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei.