RADIO TV OLTENITA
Stiri

BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI !

 

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiști

 

Polițiștii au depus în penitenciar un bărbat condamnat la închisoare.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele unui tânăr în vârstă de 24 de ani, din  comuna Chirnogi, județul Călărași.

Acesta a fost condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

 

 

Cercetat de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului 

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești au întocmit dosar penal unui bărbat care a condus un autoturism sub influența alcoolului.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii au oprit pentru control pe DJ. 301, pe raza localității Plătărești, județul Călărași, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,93 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

 

Dosar penal întocmit de polițiștii rutieri

 

Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.

În ziua de 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe strada Eroilor, din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, un tânăr în vârstă de 19 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea o motocicletă.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta posedă permis de conducere categoria B, neavând categoria necesară pentru a conduce motocicleta respectivă.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.