BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI-20.04.2015 !

ANVELOPESocietate comercială, sancţionată de poliţişti pentru comercializarea de anvelope, fără documente de provenienţă

Poliţişti de investigare a criminalităţii economice şi de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au ridicat în vederea confiscării de la o societate comercială zeci de anvelope. Unitatea economică a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 20.000 lei pentru comercializarea produselor, fără documente de provenienţă.
La data de 17 aprilie 2015, în baza datelor deţinute, poliţiştii au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Călăraşi, unde au găsit anvelope expuse spre vânzare, fără a fi deţinute documente care să ateste proveninţa mărfii.
A fost luată măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale cu amendă în valoare de 20.000 lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, fiind dispusă indisponibilizarea a 52 de anvelope în valoare de peste 3.600 lei.

.

Error