Intervenție pentru salvarea unui animal în comuna Dorobanțu

 

salvare cal

Un echipaj de intervenție din cadrul Gărzii Chiselet a fost solicitat să acționeze în satul Vărăști, comuna Dorobanțu, pentru salvarea unui cal cazut într-o groapă de aproximativ doi metri

În data de 19.04.2015, ora 09.20, un echipaj de pompieri militari din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii Vărăști, comuna Dorobanțu, pentru salvarea unui cal căzut într-o groapă de aproximativ doi metri.
Proprietarul animalului, Mihail I., săpase în propria gospodărie o groapă în vederea intreoducerii unor țevi și a racordării la rețeaua cu apă a localității.
Pompierii militari împreună cu reprezentanți ai Serviciului Voluntar pentru Siruații de Urgență al comunmei Dorobanțu au intervenit rapid pentru extragerea animalului din respectiva groapă folosind două role de furtun, cu care au reușit în scurt timp să extragă animalul.
Intervenţia pompierilor militari și a reprezentanților S.V.S.U. Dorobanțu a durat aproximativ 10 minute, calul fiind redat proprietarului fără a suferi vreo vătămare.

Error