BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI-16 OCT 2015

tigari brPachete de ţigări găsite de poliţiştii rutieri într-un autotursim

În seara de 15 octombrie 2015, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au depistat pe strada Cărămidari, din municipiul Călăraşi, un bărbat din localitate care transporta într-un autoturism pachete de ţigări fără documente de provenienţă.
Poliţiştii au găsit în autoturism 70 de pachete ţigări ce aparţineau lui C. Ionuţ, de 35 ani, din municipiul Călăraşi, de provenienţă din Republica Moldova.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional de poliţişti conform Legii 12/1990/R privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi ilicite, cu amendă în valoare de 500 lei.
Pachetele de ţigări, în valoare totală de 700 lei, au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării.


Dosar penal pentru alcool

Poliţiştii Serviciului Rutier Călăraşi au întocmit dosar penal unui bărbat din comuna Ciocăneşti, judeţul Călăraşi, care a condus un autoturism având o alcoolemie de 2,10 g/l alcool pur în sânge.
În noaptea de 6 octombrie 2015, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism care era condus pe DN 31, de R. Vasile, de 44 ani, din comuna Ciocăneşti, judeţul Călăraşi.
Poliţiştii i-au solicitat bărbatului să fie testat cu aparatul etilotest însă a refuzat, fiind condus la Spitalul Judeţean Călăraşi, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
La data de 14 octombrie 2015, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, întrucât, conform rezultatelor mostrelor biologice acesta avea o alcoolemie de 2,10 g/l alcool pur în sânge.

Reţinut de poliţişti pentru furttigari br1

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat din Arad care în noaptea de 14/15 octombrie 2015, a fost prins de poliţişti în timp ce sustragea un radiodintr-un magazin.
Bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, M.Vasile, de 26 ani, din comuna Vinga, judeţul Arad, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind depus în Centul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.
În cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136