BULETIN DE PRESĂ-ijp calarasi -23 martie 2015

politia rutiera 4Reţinut de poliţişti pentru furt de panouri antiorbire

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădau Mare au reţinut, la data de 22 martie 2015, pe un bărbat din comuna Săruleşti, care a fost prins în flagrant în urmă cu câteva zile, în timp ce sustrăgea componente metalice şi din plastic de la parapetele despărţitoare ale sensurilor de mers de pe Autostrada Soarelui, la km 47.
Asupra lui M. Dragoş, de 33 ani, din comuna Săruleşti, poliţiştii au găsit un ciocan, cu ajutorul căruia a reuşit să demonteze şi să sustragă zeci de astfel de componente.
Poliţiştii au dispus, faţă de bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Conducere sub influenţa alcoolului

La data de 21 martie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea şi Serviciului Rutier Călăraşi au prins, pe DN 3, pe P. Marian, de 26 ani, din Fundulea, în timp ce conducea un autoturism, deşi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărului i s-au recoltat probe biologie în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

La volan, fără permis şi sub influenţa alcoolului

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt au depistat pe raza satului Nucetu, la data de 22 martie 2015, pe C. Alexandru, de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism, deşi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Error