RADIO TV OLTENITA
Social

BULETIN DE PRESĂ

 

 

 

Cercetat de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

 

Un bărbat a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism, deși nu avea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au prins în ziua de 04 ianuarie a.c., un bărbat de 33 de ani din București, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deși nu deținea permis și consumase alcool.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor  de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu o alcoolemie peste limita legală admisă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis.

 

La volan, cu alcool

 

Polițiștii au întocmit dosar penal unui bărbat care ar fi condus un autoturism sub influența alcoolului.

În ziua de 03 ianuarie a.c., polițiștii din Călărași au depistat un bărbat de 32 ani, din comuna Valea Argovei, județul Călărași, care a condus un autoturism pe DN 3D, deși consumase alcool.

La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,56 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal.

 

 

Cercetat de polițiști pentru conducere fără permis

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depistat un tânăr care conducea un autoturism pe drumurile publice fără a deține permis.

La data de 03 ianuarie a.c., polițiștii au prins un tânăr de 18 de ani din Fetești, județul Ialomița, în timp ce conducea un autovehicul deși nu poseda permis.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis.