RADIO TV OLTENITA
Social

BULETIN DE PRESĂ

 

 

Dosar penal întocmit de polițiștii rutieri

 

Polițiștii din Călărași au depistat un bărbat care conducea pe drumurile publice un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului.

La data de 25 decembrie a.c., polițiștii au prins un bărbat de 37 ani, din comuna Borcea, județul Călărași, în timp ce conducea un autovehicul, deși consumase alcool.

La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

 

Cercetat de polițiști pentru conducere fără permis

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depistat un tânar care conducea pe drumurile publice un autoturism fără a deține permis.

În ziua de 26 decembrie a.c., polițiștii au prins un tânăr din Călărași, în timp ce conducea un autovehicul, deși nu poseda permis.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis.

 

 

 

 

 

La volan, cu alcool

 

Polițiștii au întocmit dosar penal unui bărbat care ar fi condus un autoturism sub influența alcoolului.

În ziua de 26 decembrie a.c., polițiștii din Călărași au depistat un bărbat de 29 ani, din Călărași, care a condus un autoturism, deși consumase alcool.

La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,02 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal.