RADIO TV OLTENITA
Social

BULETIN DE PRESĂ

 

Arestat preventiv pentru infracțiuni la regimul rutier

 

Un bărbat din Călărași bănuit de săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier,  a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În ziua de 9 septembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza municipiului Călărași, un bărbat de 35 de ani care conducea un autoturism deși nu deținea permis de conducere.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind de 1,95 respectiv 1,80 g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, iar la data de 10 septembrie a.c., Judecătoria Călărași a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

 

 

Țigarete de contrabandă, descoperite în trafic

20.000 de țigarete ascunse într-un autoturism, au fost descoperite de polițiștii din Călărași, în urma unui control în trafic.  

La data de 9 septembrie a.c., un echipaj din cadrul Biroului Rutier Călărași a oprit pentru control, pe raza municipiului Călărași, un autoturism condus de un bărbat, de 29 ani, din Călărași.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au găsit în portbagaj disimulate într-un sac mai multe cutii din carton conținând pachete de

 

țigarete fără marcaj fiscal. În interiorul autoturismului fiind descoperite 20.000 de ţigarete.

Polițiștii efectuează cercetări față de cel în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea cercetărilor.