BULETIN DE PRESĂ

 

politia 3Infracţiuni la regimul rutier, constatate de poliţiştii din Călăraşi, în timpul activităţilor desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic

La data de 14 august 2015, a fost depistat M. Constantin, de 64 ani, din comuna Radovanu, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, având o concentraţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

N. Marinică, de 53 ani, din comuna Dorobanţu, judeţul Călăraşi, a fost identificat de poliţişti, la data de 15 august 2015, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Ciocăneşti, deşi se afla sub influenţa alcoolului (0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În dimineaţa de 16 august 2015, pe DN 41, pe raza comunei Chirnogi, a fost depistat R. Vasile, de 50 ani, din localitate, care conducea un autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

N. Petrică, de 25 ani, din comuna Plătăreşti, a fost prins în timp ce conducea un autoturism, pe raza satului Dorobanţu, şi, fiind sub influenţa alcoolului (0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat), a surprins şi accidentat grav (fractură tibie) pe un tânăr de 19 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure.


În noaptea de 16/17 august 2015, M. Cristian, de 23 ani, din municipiul Călărași, a fost depistat, pe strada Belșugului, din Călărași, în timp ce conducea un autoturism, deşi avea o concentraţie alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate aceste situaţii au fost demarate cercetări sub aspectul comiterii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Evenimente rutiere, produse pe raza judeţului

În seara de 14 august 2015, A. Adrian, de 20 ani, din comuna Grădiștea, a condus un autoturism pe DN 31, în localitatea Cunești, şi nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga, în timp ce un alt autovehicul se angajase în depăşirea sa, al cărui conducător auto, pentru a evita impactul, a pierdut controlul direcţiei. Maşina a părăsit partea carosabilă, intrând într-un copac.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M. Mirel, conducătorul autovehiculului avariat.
Cei doi şoferi au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În ziua de 15 august 2015, I. Aurel, de 19 ani, din comuna Jegălia, a condus un autoturism pe strada Sloboziei, din municipiul Călăraşi, şi, la intersecţia cu strada Bucureşti, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire. Acesta a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus pe drumul prioritar de J. Alina, de 47 ani, din Călăraşi.
În urma impactului, conducătoarea auto, J. Alina, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În seara de 15 august 2015, în timp ce conducea un autoturism pe DN 3, M. Ion, de 26 de ani, din comuna Ileana, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţul de pe marginea străzii.
În urma accidentului, conducătorul autoturismului şi doi pasageri au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La data de 16 august 2015, I. Vasile, de 56 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism pe DN 3, la ieşirea din oraşul Fundulea, şi, pe fondul altor preocupări ce i-ar fi distras atenţia de la condus, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Maşina a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.
În urma accidentului, conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În seara de 16 august 2015, Ş. Ionuţ, de 23 ani, din comuna Radovanu, a condus un autoturism pe DJ 411, şi nu a păstrat distanţa faţă de un minor de 10 ani, care se depalsa pe bicicletă, pe aceeaşi direcţie de mers, acroşându-l.
Minorul, rănit uşor, a fost transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Împrejurările producerii accidentelor rutiere fac obiectul cercetărilor demarate în fiecare caz în parte.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136