BULETIN DE PRESĂ

politia 2Trei bărbaţi, reţinuţi de poliţişti pentru furt

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au reţinut, în ziua de 25 iunie 2015, trei bărbaţi, bănuiţi că au sustras dintr-o curte mai multe scule electrice.
În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi de P.Valentin, de 42 ani, din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, de faptul că în noaptea de 18/19 iunie 2015, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei o drujbă, o bormaşină şi o pompa de stropit.
Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui V. Dorin, de 29 ani, din comuna Căsicioarele, judeţul Călăraşi, Ţ. David, de 20 ani, din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi şi B. Ionuţ, de 19 ani, din comuna Căsicioarele, judeţul Călăraşi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt.
Cei trei au fost reţinuţi şi depusi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi urmând ca, astăzi, să fie prezentaţi Judecătoriei Olteniţa cu propunere de arestare preventivă.

Prins de poliţişti conducând fără permis

La data de 25 iunie 2015, agenţi din cadrul Secției 4 Poliţie Rurală Dragalina, au depistat pe strada Stejarului din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, pe I. Ionuț, de 23 ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, în timp ce conducea autovehicul fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal.