BULETIN DE PRESĂ

politia rutiera 4Conducător auto, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pentru părăsirea locului accidentului

Poliţiştii Serviciului Rutier Călăraşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore a conducătorului auto din Slobozia, care, la data de 14 martie 2015, a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu victime, şi a părăsit locul accidentului.
Accidentul s-a produs pe DN 3, în localitatea Tămădău Mare, între o autoutilitară şi un atelaj hipo. Conducătorul auto, B. Costel, de 42 ani, care a părăsit locul faptei, a fost identificat ulterior, pe raza localităţii Căzăneşti, din judeţul Ialomiţa, când prezenta o concentraţie alcoolică de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, cu propunerea de arestare preventivă.

Persoană urmărită, prinsă de poliţişti

În ziua de 16 martie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale au prins pe C. Ionuţ, de 22 ani, din comuna Dragalina, Judeţul Călăraşi, persoană urmărită pentru că se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul, condamnat de Judecătoria Călăraşi, la 1 an şi 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

Mandat, pus în executare de poliţişti

La data de 16 martie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea şi Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în aceeaşi zi de Judecătoria Lehliu Gară.

M. Jan, de 53 ani, din satul Gostilele, condamnat la o lună de închisoare pentru loviri sau alte violenţe, a fost transferat ţi încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

Conducere sub influenţa alcoolului

La data de 16 martie 2015, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au depistat, pe strada I H Rădulescu pe B. Constantin, de 19 ani, din Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism, deşi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărului i s-au recoltat probe biologie în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

La volan, cu permisul reţinut

În după-amiaza de 16 martie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Budeşti au depistat, pe DN 4, pe raza comunei Frumuşani, un autoturism condus de Ţ. Lucian, de 29 ani, din municipiul Bucureşti, căruia îi era suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru perioada 10 martie – 07 iunie 2015.
Poliţiştii au întocmit dosar penal în cauză.

Error