PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-13 ian 2016

politia 2Conducător de moped, reţinut de poliţişti pentru părăsirea locului accidentului

Poliţiştii Biroului Rutier Călăraşi au reţinut un tânăr de 27 ani, care după ce a rănit cu mopedul un pieton, a părăsit locul accidentului.
La data de 12 ianuarie 2016 poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o minoră s-a prezentat la spital, după ce a fost lovită de o motocicletă în timp ce traversa strada Prelungirea Bucureşti prin loc prevăzut cu marcaj şi indicator de trecere pentru pietoni.
După impact, conducătorul mopedului a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Călăraşi.
M. Vasile, de 27 ani, din municipiul Călăraşi, a fost reţinut de poliţişti şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Dor Mărunt – reţinut de poliţişti pentru furt din locuinţă şi anexe gosdpodăreşti

Poliţiştii din Dor Mărunt au reţinut un bărbat de 28 ani din loclaitatea Dîlga, pentru sustragerea de bunuri dintr-un imobil.
În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii au fost identificaţi T. Cosmin, de 16 ani, şi A. Silviu, de 28 ani, ambii din comuna Dor Mărunt, care, la sfârşitul lunii decembrie 2015, ar fi sustras mai multe bunuri electrocasnice şi unelte electrice, dintr-o casă nelocuită, de pe raza localităţii Dîlga.
Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de A. Silviu, pe care-l vor prezenta astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunere de arestare preventivă.


Vasilaţi – Bărbat, reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie

Poliţiştii din Gălbinaşi au reţinut un bărbat care şi-ar fi agresat mama.
La data de 12 ianuarie 2016, faţă de N. Adrien, de 36 ani, din comuna Vasilaţi, a fost dispusă măsura reţinerii pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, după ce, în urmă cu câteva zile, şi-ar fi lovit mama, căreia i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi piciorele.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetat pentru infracţiuni rutiere

În seara de 12 ianuarie 2016, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au depistat pe C. George, din comuna Şoldanu, care conducea un autoturism pe raza comunei Chirnogi.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul de la volan nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în cauză fiind fiind demarate cercetările pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.