RADIO TV OLTENITA
PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-12 ian 2016

politia localaBănuiţi de furt, reţinuţi de poliţişti

Poliţişti din cadrul Postului de poliţie Modelu au reţinut la data de 11 ianuarie 2016, doi bărbaţi din localitate, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În ziua de 11 ianuarie 2015, poliţiştii au fost sesizaţi de H. Ionuţ, de 33 ani, din comuna Cuza Vodă, cu privire la faptul că în perioada 04 – 11 ianuarie 2016, i-au fost sustrase dintr-o locuinţă din comuna Modelu, judeţul Călăraşi, scule electrie, un parfum şi o sumă de bani.
Persoanele bănuite de săvârşirea furtului, au fost identificate cu operativitate de poliţişti, fiind D. Daniel, de 21 ani şi D. Samuel, de 20 ani, ambii din comuna Modelu, judeţul Călăraşi,
Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca în ziua de 12 ianuarie 2016, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Mandate de executare, puse în aplicare de poliţişti

În ziua de 11 ianuarie 2016, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise pe numele unor bărbaţi din municipiul Călăraşi.
Poliţiştii au identificat pe A. Ionuţ, de 30 ani, din municipiul Călăraşi, condamnat de Judecătoria Călăraşi, la 6 luni de închisoare pentru complicitate la furt calificat şi pe I. Marian, de 43 ani, din municipiul Călăraşi, condamnat de Tribunalul Bucureşti la 9 ani şi 6 luni luni închisoare pentru trafic de persoane, ambii urmăriţi la nivel naţional şi internaţional.

De asemenea, a fost depistat un urmărit naţional, S. Dorinel, de 45 ani, din municipiul Călăraşi, condamnat de Tribunalul Călăraşi la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.
Cei trei bărbaţi au fost depuşi în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepselor.