RADIO TV OLTENITA
Social

BORSETĂ CU BANI, GĂSITĂ DE UN POLIȚIST, RESTITUITĂ PROPRIETARULUI

 

 

 

 

 

 

 

Polițiștii au restituit de îndată o borsetă cu bani, găsită în parcarea unui supermarket din municipiul Călărași.

 

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, aflat în timpul serviciului, a descoperit astăzi, în jurul prânzului, în parcarea unui magazin, o borsetă în care se afla o importantă sumă în lei și euro. Principala preocupare a sa a fost de a preda geanta colegilor de la Poliția Municipiului Călărași, care să demareze imediat verificările în vederea găsirii aparținătorului pentru a-i restitui bunurile.

 

În urma demersurilor făcute, polițiștii au identificat bărbatul de 33 ani, din municipiul Călărași, pe care l-au invitat la sediul poliției, declarând că după ce a efectuat mai multe comisioane în zona societății comerciale, a rătăcit borseta în care avea banii, două telefoane mobile și documente.

Acesta s-a arătat plăcut impresionat de gestul polițistului, care nu a ezitat niciun moment și i-a restituit în cel mai scurt timp bunurile găsite.

 

Educația primită, formarea profesională și solicitudinea în relația cu cetățenii sunt aspecte care caracterizează comportamentul agentului de poliție, al cărui gest frumos a fost apreciat de bărbatul păgubit, de colegi și superiori.

 

Polițiștii recomandă cetățenilor să manifeste atenție sporită în asigurarea genților și bunurilor proprii atunci când se deplasează la cumpărături sau în alte împrejurări, în spațiul public.