RADIO TV OLTENITA
Social

BILANȚUL ULTIMEI SĂPTĂMÂNI: PESTE 300 DE INTERVENȚII LA EVENIMENTE, 29 DE PERMISE REȚINUTE ȘI 14 PERSOANE DEPISTATE ÎN FLAGRANT

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 14 persoane, precum și dispunerea a 11 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 29 de conducători auto au rămas fără permis.   

În săptămâna 20 – 26 august a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 7 acțiuni și s-a intervenit la 302 evenimente, dintre care 290 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 77 de infracțiuni, 14 persoane au fost surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 11 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 435 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 156.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 19 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 29 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.