PublicitateSocial

BĂRBAT CERCETAT PENTRU TRAFIC DE PERSOANE, ARESTAT PREVENTIV

trafic persoanePoliţiştii de investigaţii criminale din Călăraşi au efectuat 5 percheziţii domiciliare pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat din comuna Dragalina, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de persoane. Cel în cauză a fost arestat preventiv.

La data de 12 martie a.c., poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi au efectuat 5 percheziţii domiciliare în comuna Dragalina.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2014 – ianuarie 2015, un bărbat, de 28 de ani, din comuna Dragalina, ar fi racolat, găzduit, transportat şi exploatat sexual, în ţară şi în Austria, o tânără, de 17 ani.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori, iar în cursul zilei de astăzi, magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.