PublicitateSocial

BĂNUIŢI DE TÂLHĂRIE, REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI

politia -arestariBĂNUIŢI DE TÂLHĂRIE, REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI
Poliţiştii de investigaţii criminale din Călăraşi au reţinut trei bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie asupra unor persoane din Frumuşani

În ziua de 03 iunie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Postului de Poliţie Frumuşani, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au efectuat 7 percheziţii domiciliare, pentru punerea în execuatre a 5 mandate de aducere.
Acţiunea a vizat prinderea şi reţinerea unor persoane, bănuite de tâlhărie.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat pe C. Ion, de 40 ani, pe M. Marin, de 31 ani, şi pe L. Marius, de 29 ani, toţi din comuna Frumuşani, judeţul Călăraşi, care, în noaptea de 23/24 mai 2015, ar fi pătruns fără drept în curtea unei case aflate în construcţie, pe raza localităţii. După exercitarea de violenţe şi ameninţări asupra proprietarilor, i-ar fi deposedat de mai multe obiecte de construcţii şi de un telefon mobil.
Faţă de cele trei persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.
Bărbaţii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi, astăzi, Judecătoriei Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.