AJF Călăraşi / Marius Leca va arbitra finala Cupei României – faza judeţeană -VICTORIA CHIRNOGI-CSM OLTENITA !

ULTIMA ORAUltimul act al competiţiei la care participă CSM Olteniţa şi Victoria Chirnogi se va desfăşura miercuri, 10 iunie la Chirnogi.
Încă din vara anului trecut, AJF Călăraşi a stabilit ca finala din 2015 a Cupei României – faza judeţeană să se desfăşoare la Chirnogi.
Se vor întâlni în ultimul act al competiţiei, noua campioană judeţeană, CSM Olteniţa şi Victoria Chirnogi, echipă care va termina sezonul pe locul 3 în topul ligii a 4-a. Finala va fi condusă la centru de Marius Leca, el urmând a fi ajutat de Ionuţ Bîţan şi Alexandru Drăgănescu. Arbitru de rezervă va fi Ion Cătălin.
Echipa pregătită de Virgil Bogatu s-a calificat în finală trecând succesiv de Viitorul Curcani (11-0, în etapa a 2-a), CS Budeşti (6-1, în etapa a 3-a) şi de Venus Independenţa (4-0, 2-2, în semifinale)
Finalista ediţiei precedente, Victoria le-a învins pe Steaua Radovanu (2-1, în etapa a 3-a) şi Spicul Roseţi (5-1, 3-0 (N), în semifinale).
Chirnogenii îşi doresc enorm victoria încercând astfel să salveze încă un sezon cenuşiu.

În campionat, CSM Olteniţa s-a impus de două ori, ultima oară sâmbătă la Olteniţa, cu 2-1 în cadrul rundei a 29-a.
Organizatorii au stabilit ca partida să înceapă la ora 17.00. În cazul în care la finele celor 90 de minute, scorul este egal, urmează cele două reprize de prelungiri de câte 15 minute fiecare. Dacă egalitatea persistă, se va trece la executarea loviturilor de la 11 metri.SURSA-https://www.facebook.com/ziarul.arena?fref=nf

Error