ACUM CA A VENIT CU ADEVARAT FRIGUL SI ZAPADA–TERMOURBAN VA OPRI CALDURA IN ORASUL OLTENITA?

Oare asa sa fie? D-voastra ce parere aveti?

1 thought on “ACUM CA A VENIT CU ADEVARAT FRIGUL SI ZAPADA–TERMOURBAN VA OPRI CALDURA IN ORASUL OLTENITA?

  1. Sper ca stimabilul dom’ director de la Termourban glumeste! Altfel, am sa merg personal sa il intreb de ce trebuie sa platesc eu pentru prostia lui ! Si ca sa nu fiu acuzat ca fac afirmatii nefondate, am sa-l intreb pe stimabilul : de ce nu ai trimis oameni pe teren sa taie caldura si apa calda celor care iarna trecuta nu au platit timp de 2 luni, maxim? Adicatelea, ce ai asteptat dumneata? Sa vina un moment in care sa nu ai alta iesire decat sa opresti caldura in miezul iernii?
    Pe de alta parte, exista un “domn” consilier cu o datorie de 7000 lei (70 milioane vechi) si care de curΓ’nd si-a montat centrala termica de apartament.Un nesimtit, atunci cand i s-a atras atentia de catre unul din angajatii termourban, a replicat :” ma doare-n p… de voi”! Am sa-i dau si numele, dar nu acum, vreau sa ma asigur ca e adevarat.
    Si atunci ne mai miram ca oamenii simpli, “beneficiari” ai rezultatului jafului industrial de proportii din orasul asta, isi platesc cu greu facturile?
    Domnu’ director Termourban, eu zic sa va reconsiderati pozitia ! Si ca sa nu uit : NU NE MAI AMENINTATI CU O NOTA SCRISA DE UN AGRAMAT !!! “…se V-A opri furnizarea…”
    Ati fi putut folosi o exprimare ceva mai “lumeasca”, nu ne mai considerati la gramada niste prosti !

Comments are closed.

Error