303 locuri de muncă disponibile în această săptămână, prin AJOFM Călăraşi

AJOFM-1În această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi pune la dispoziţia persoanelor interesate un număr de 303 locuri de muncă vacante, astfel:
– 157 de locuri de muncă oferite de agenţii economici din judeţul Călăraşi, cele mai multe dintre acestea fiind pentru următoarele meserii: confecţioner îmbrăcăminte, electrician în construcții, instalator sanitar și șofer. Persoanele care au absolvit studii superioare pot ocupa, în funcție de specializarea pe care o dețin, posturi precum: inginer construcții, inginer mecanic, expert accesare fonduri europene, agent turism sau inginer geodez.
– 146 locuri de muncă vacante comunicate de agenţii economici din Bucureşti. Toate aceste posturi sunt în domeniul construcțiilor sau confecțiilor metalice, pentru meserii /ocupații precum: lăcătuș mecanic, sudor, polizator, lăcătuș naval, maistru construcții navale, inginer construcții navale, meseriași în construcții. Persoanele selectate își vor desfășura activitatea pe șantiere din județele Tulcea, Dâmbovița, Prahova și București.
Persoanele care,în perioada în care beneficiază de indemnizaţie de şomaj, se încadrează într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 50 km. de localitatea în care îşi au domiciliul stabil, beneficiază de o primă de încadrare acordată din bugetul asigurărilor pentru şomaj egală cu de două ori valoarea indicatorului social de referinţă (1000 lei).
De asemenea, persoanele care, în perioada în care beneficiază de indemnizaţie de şomaj, se încadrează într-o altă localitate şi, ca urmare a acestui fapt, îşi schimbă domiciliul, primesc o primă de instalare egală cu de şapte ori valoarea indicatorului social de referinţă (3500 lei).

Error