24 locuri de muncă pentru specialiști IT , oferite prin rețeaua EURES

foto-www.business24.ro-Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Călărași, prin reţeaua Eures, pune la dispoziţia specialiștilor IT un număr de 24 de locuri de muncă.

Compania LEEDRS  din  Danemarca  oferă  12  posturi de administrator de sistem IT/inginer de rețea şi 12 posturi pentru personal de suport ethnic IT pentru clienţi.  Locurile de muncă sunt  pentru București, Cluj, Timisoara și Iași.

 Cerinţele pentru ocuparea acestor posturi sunt următoarele:

        administrator de sistem IT/inginer de rețea : minimum 4-5 ani experienţă în reţea IT şi operaţii, de preferat să fi lucrat anterior cu clienţii pe probleme de inginerie tehnică, să deţină CCNA sau alt certificat,  limba engleză fluent.

        personal de suport tehnic IT pentru clienți: minim 2-3 ani experienţă în administrarea reţelei şi operaţiilor aferente, experienţă ca tehnician hardware, cu studii de specialitate, experienţă în design, configurare şi rezolvare cerinţe clienţi şi rezolvarea problemelor generate de schimbarea serverului, aplicaţiei şi reţelei, experienţă în designul Active Directory, cunoaşterea deplină a aplicaţiilor software folosite pentru managementul sistemelor, echipamentelor şi serviciilor, limba  engleză fluent.

Aplicaţiile se fac tot on line pe website-ul firmei: www.leedrs.dk, secţiunea Careers, până pe 21.03.2014.  Relaţii suplimentare despre aceste posturi se pot obține la  sediul AJOFM Călărași. Persoană de contact Donciu Simona

 

             

 

Error