Ziua prevenirii victimizării minorilor – acţiuni, desfăşurate în judeţ pentru prevenirea absenteismului şcolar

Olteniţa – Poliţiştii Compartimentului Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au desfăşurat, în ziua de 03 octombrie a.c., în intervalul 1000 – 1200, acţiuni de prevenire şi combatere a absenteismului şcolar din unităţile şcolare de pe raza Municipiului, care să contribuie la creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi personalului didactic, prevenirea delicvenţei juvenile şi a victimizării minorilor în incinta şi în zonele adiacente şcolilor.
Oamenii legii au verificat unităţile de alimentaţie publică din apropierea liceelor, unde au fost identificaţi 12 elevi care absentau nemotivat de la cursuri, fiind transmise unităţilor de învăţământ şi părinţilor acestora informări cu privire la aspectele constatate.

Mandate, puse în executare de poliţişti

 

Agenţi din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au prins, în ziua de 03 octombrie a.c., ora 11.30, pe B. Gigi, de 22 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, pe numele căruia Judecătoria Olteniţa a emis, la data de 30 septembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi cu o alcoolemie peste limita stabilită de lege.

Condamnatul a fost predat poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi în vederea încarcerării.

·                         

 

În ziua de 03 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa l-au identificat şi reţinut pe Ş. Valerică, de 31 ani, din comuna Radovanu, judeţul Călăraşi, pe numele căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă.

Acesta a fost predat poliţiştilor din cadrul D.G.P.M.B. pentru a fi depus în arest.

·                         

Error