Social

ZILELE COMUNEI MITRENI-17-18 IUNIE 2023

Opera Snapshot_2023-06-16_200704_www.facebook.comAvem deosebita plăcere să vă
invităm la ziua comunităţii noastre, Ziua
Com.Mitreni.
????Petrecerea organizată, timp de două zile 17-18 iunie 2023, are atracții pentru toţi invitaţii, fie că sunt oficiali, localnici, vârstnici sau copii.
Voia bună, muzica, dansul, artiştii, focurile de
artificii vor constitui suficiente motive să
participaţi în număr cât mai mare la o petrecere
de neuitat.De asemenea nelipsitele grătare,
mititeii,berea,băuturile răcoritoare contribuie la
atractivitatea acestei sărbători.
????Printre atâtea momente deosebite, am pregătit și un moment, emoționant, o întâlnire dupa zeci de ani cu o parte din cadrele didactice care și au desfășurat activitatea în localitatea noastră și care astăzi sunt încă printre noi la frumoasa vârstă a pensionării – dir. Chiriac Ion, prof.Barcan Mihai, prof.Radoi Constanța, prof. Petrescu Gheorghita, prof. Ferchedău Aurelia, educator Traznitu Steluta, educator Matzal Geta, învățător Dobreanu Madona, învățător Hociotă Maricica, învățător Dumitru Georgeta și vom aminti și de câteva nume care din păcate acum sunt în lumea celor drepți, dar au rămas veșnic în inimile noastre- dir. Gheorghe Ana-Maria și dir. Cuciuc Floarea.
În semn de apreciere pentru activitatea lor, sa fim împreună, cât mai multe generații și să le mulțumim personal pentru tot ce au făcut pentru noi.(sâmbătă, 17.06.2023 ora 11)
Vă așteptăm cu drag!