Vremea rea se intoarce: Revin in forta ninsorile si gerul

Ninsorile vor reveni in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte, incepand din noaptea de luni spre marti, fiind prezente in cantitati consistente si in cursul zilei de miercuri, a declarat, sambata, Romica Jurca, specialist meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

“In cursul noptii de sambata spre duminica si pe parcursul zilei de duminica va fi ger in intreaga tara. In estul Transilvaniei vor fi temperaturi minime in jurul a -19 grade pana la -20 de grade Celsius.

Din noaptea de luni spre marti, cerul se va innora treptat in majoritatea regiunilor, iar in jumatatea de sud a tarii va ninge si vantul se va intensifica. Intensificari de vant vor fi si la munte. Practic, ninsorile incep luni noaptea spre marti si vor fi prezente inclusiv miercuri. Zonele vizate sunt regiunile sudice si de sud-est, inclusiv Bucurestiul. Acestea vor fi insotite de vant care va atinge viteze mai mari in special in Dobrogea si in jumatatea de est a Munteniei sau in Baragan, cat si in sudul Banatului, spulberand zapada.MAI MULTE-AICI—http://www.ziare.com/social/meteo/vremea-rea-se-intoarce-revin-in-forta-ninsorile-si-gerul-1450062

Error