Social

VREAU SA STIU,VREAU SA INVAT-Un eveniment organizat de asociatia AI VOINTA,AI PUTERE-din Oltenita !

Este o deosebita placere, in calitatea mea de Presedinte al Asociatiei Ai vointa, Ai putere Oltenita, sa anunt ca in cadrul Asociatiei noastre se va tine un eveniment pentru elevii din Oltenita. Fiecare elev participant la sfarsitul evenimentului va avea o diploma. Evenimentul este finantat de Asociatia Techsoup Romania, carora le multumim pentru increderea acordata! Multumesc tuturor partenerilor de proiect !
Evenimentul se adreseaza unui numar de 20 elevi de diverse varste :intre 8 si 14 ani. Evenimentul va fi desfasurat in cadrul asociatiei Ai vointa, Ai putere din Bld. Tineretului nr.22 . Scopul acestui eveniment este de a invata acest numar de elevi , cum sa faca un joc educational in programul java si totodata cu ajutorul partenerilor nostrii RaymondMedia SRL firma de IT care impreuna cu unul dintre specialisti, elevii vor invata ce inseamna programul java, cum pot sa faca un joc educational si totodata sa faca albume de foto online din timpul activitatilor.
Act1: identificarea elevilor din scolile din Mun. Oltenita jud. Calarasi
Act. 2: prezentarea evenimentului de catre asociatie si parteneri, copiilor si parintilor avand si un coffe beak
Act 3: Un specialist IT din partea RaymondMedia care le va prezentinta softul java, implementare si constructia jocului.
Act 4 : Elevii vor avea 4 zile pe saptamana cand vor invata, si va fi asigurata o masa pentru toti 20 pe toata perioada evenimentului.

 

Cu stima,

Presedinte

Prof. Ionut Marineata