RADIO TV OLTENITA
Social

Victoria Chirnogi a câştigat duminică după-amiază Cupa României – faza judeţeană la fotbal !

fotbalVictoria Chirnogi a câştigat duminică după-amiază Cupa României – faza judeţeană la fotbal. În finala disputată pe arena Liviu Cucu din Lehliu Gară, echipa pregătită de Adrian Cristea s-a impus cu 1-0 în faţa formaţiei Venus Independenţa, noua campioană judeţeană. Chirnogenii au marcat golul victorie în minutul 118 prin Cr. Panait care l-a învins pe bravul portar Ciolan cu o execuţie de povestit nepoţilor.

Trofeul a fost oferit învingătorilor de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marian Dinulescu. Şeful AJF Călăraşi, Dorui Dincă a înmânat atât învingătorilor cât şi învinşilor medalii şi diplome.

Pentru Venus, partida fost un test extrem de util, sâmbăta viitoare urmând a disputa la Independenţa partida tur din cadrul barajului de promovare în liga a 3-a, adversară fiind echipa Axiopolis Cernavodă, campioana judeţelui Constanţa. sursa-http://www.arenamedia.ro/index.php/arena-sport/sporturi/fotbal/ajf-calarasi/19865-ajf-calarasi-victoria-chirnogi-a-castigat-cupa-romanie-faza-judeteana