RADIO TV OLTENITA
Social

Vasile Iliuță și Marian Dinulescu,alături de primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Călărași,au primit astăzi delegaţia parlamentară belarusă, condusă de doamna Olga Petrashova.

Alături de primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță și Marian Dinulescu, au primit astăzi delegaţia parlamentară belarusă, condusă de doamna Olga Petrashova.

Domnia sa este membru al Comisiei Permanente a Camerei Reprezentanţilor Adunării Naţionale a Republicii Belarus pentru Afaceri Internaţionale, şef al Grupului de lucru al Adunării Naţionale a Republicii Belarus pentru cooperarea cu Parlamentul României.

Scopul vizitei oficiale este continuarea contactelor economice şi culturale în relația cu Republica Belarus și inițierea unor colaborări cu oamenii de afaceri.

La primire a fost prezent și Excelența Sa, domnul Andrei M. Grinkevich, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România.