Vasilaţi – suspect de furt din locuinţe, arestat preventiv

Poliţiştii au prezentat, la data de 03 decembrie a.c., în faţa magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă, pe M. Marinel, de 17 ani, din comuna Vasilaţi, judeţul Călăraşi, suspect de comiterea infracţiunii de furt calificat.
În ceea ce priveşte activitatea infracţională a sa, există suspiciunea că, în cursul lunii noiembrie a.c., împreună cu un alt minor, au sustras din locuinţele a trei persoane din comuna Vasilaţi diverse unelte electrice.
În urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gălbinaşi, la sfârşitul săptămânii trecute, la locuinţele suspecţilor, au fost recuperate multe dintre bunurile sustrase.
Instanţa de judecată a emis pe numele lui M. Marinel un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 19 zile, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Cuza Vodă – suspecţi de furt, identificaţi de poliţişti

Agenţii Postului de Poliţie Cuza Vodă au identificat, ca urmare a investigaţiilor efectuate, pe C. Cătălin, de 34 ani, şi pe M. Gabriel, de 39 ani, ambii din localitate, suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În noaptea de 01/02 decembrie a.c., aceştia au pătruns fără drept în curtea locuinţei lui G. Victor, de 56 ani, din comuna Cuza Vodă, şi au forţat un lacăt de la o anexă, de unde au sustras o cutie metalică cu mai multe chei fixe şi bani.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, cei doi bărbaţi recunoscând comiterea furtului.
Cercetările vor fi extinse pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Error