USL încă mai „trăieşte” pentru că are datorii neachitate

Logo_USL_oficialReferitor la notificarea transmisă de către Partidul Naţional Liberal, Partidul Social Democrat informează că nu dă curs întâlnirii propuse pentru data de 4 august 2014, în vederea semnării unui acord de încetare a Protocolului USL şi de desfiinţare a Uniunii Social Liberale.

„Partidul Social Democrat nu dă curs invitaţiei de a participa la întâlnirea propusă pentru data de 4 august 2014, întrucât bilanţul contabil aferent pentru anul 2013 al UNIUNII SOCIAL LIBERALE conţine datorii neachitate către diverşi furnizori, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel central. Bilanţul este publicat în urma înregistrării la termen conform legislaţiei în vigoare, pe site-ul ANAF, şi este suspus controlului de către AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ.
Prin urmare, semnarea unui acord de încetare a Protocolului USL şi de desfiinţare a Uniunii Social Liberale nu poate fi operată până când această alianţă politică nu îşi achită integral datoriile înregistrate către furnizori”, a precizat secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi. sursa-arenamedia.ro

Error