Urmărit naţional si un suspect de talharie-prinsi de poliţiştii din Olteniţa si Curcani !

În urma activităţilor operative desfăşurate pe raza municipiului Olteniţa, în ziua de 08 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa au depistat şi reţinut pe L. Angela, de 38 ani, din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi, persoană urmărită naţional de la sfârşitul lunii iunie 2013.

Din verificările efectuate s-a constatat că femeia a fost condamnată la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind emis pe numele său un  mandat de executare a pedepsei de către Judecătoria Sector 4 Bucureşti.

L. Angela a fost depusă în penitenciar, fiind revocată urmărirea sa.

Comuna Nana – suspect de tâlhărie, reţinut de poliţişti / bărbatul a lovit cu un bici pe proprietarul locuinţei pentru a-şi asigura păstrarea bunurilor sustrase

 

Ieri seară, în jurul orei 21,00, poliţiştii Secţiei 3 Curcani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 39 ani, din comuna Nana, suspectat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, după ce a lovit două femei, cu un bici, pentru a păstra fructele sustrase din curtea locuinţei acestora.

Poliţiştii au fost sesizaţi în ziua de 08 iulie a.c., ora 13.30, de D. Elena, de 66  ani, din comuna Nana, judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că a fost agresată fizic, cu o seară în urmă, de  Z. Nicolae, de 39 ani, din aceeaşi localitate.

În urma primelor verificări efectuate, s-a constatat că bărbatul a oprit atelajul hipo în apropierea locuinţei părţii vătămate, iar soţia sa, Z. Vasilica, de  36 ani, a

 

 

 

ajutat pe doi dintre copiii lor minori să pătrundă în curtea imobilului, de unde au cules caise dintr-un copac aflat în apropierea gardului.

Fiind surprinşi de partea vătămată, minorii au transportat cu găleţile fructele sustrase, la atelajul hipo, iar Z. Nicolae a coborât din căruţă şi le-a lovit de mai multe ori cu un bici pe proprietara casei şi pe nepoata acesteia.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, poliţiştii dispunând măsura reţinerii pentru 24 de ore a lui Z. Nicolae.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Error