Social

Un pompier olteniţean a ieșit la pensie în aplauzele colegilor

Astăzi, 28 Ianuarie 2020, la Detaşamentul Olteniţa
Un pompier olteniţean a ieșit la pensie în aplauzele colegilor
După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant şef Becheru Gheorghe a ieșit la pensie
Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Olteniţa, pompierii olteniţeni s-au despărțit astăzi de unul dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, aproximativ 28 de ani, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.
Locotenent-colonel Dragoman Mircea Vucaşin – Prim Adjunct al Inspectorului Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe plutonierul adjutant şef Becheru Gheorghe, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.
Și noi, camarazii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim colegului nostru să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.